Over

Hi ! Laura, 27 jaar, getrouwd met een fantastische vrouw, wonende in Bilzen, werkend @ de beste mutualiteit (no offence šŸ˜‰ ) & de strijd aangegaan met de overtollige kilo’s..

Sinds verscheidene jaren ben ik heel wat kilo’s bijgekomen… Studeren, relatie, gaan samenwonen, doen er geen goed aan ! Als ik een ruwe schatting maak, ben ik toch wel een 30 kilo bijgekomen op een 10 tal jaar.. VEEL TE VEEL !

In het verleden heb ik al tig afvalmethoden uitgeprobeerd, begeleiding van een diĆ«tiste, het crashdieet met de ahornsiroop, Weight Watchers, … Maar elke keer slaagde ik er niet in om het vol te houden. Ik viel af, genoot daar ook van, maar viel na enkele weken terug in mijn oude gewoonten.

In juli 2015 kreeg ik plots een klik in mijn hoofd, en wauw, wat een klik!!! Ik ging er volledig voor. Ik sloot me aan bij het online programma van Weight Watchers, ik deed elke dag aan sport en kon zelfs goed de alcohol laten ( lees: in de zomer! ) ! Voordat ik iets at of dronk, dacht ik wel 10x na of dit wel paste in mijn dagpunten.. Fietsen of joggen, dat stond elke dag ingepland !

Eind september 2015, jawel, Laura woog 15 kg minder & kon ondertussen 5 km in 1 keer joggen! Maar dan… onze trouw op 23 oktober 2015, drukke tijd voordien, weinig regelmaat.. Netjes mijn puntjes tellen, dat zat er niet meer in. Met alle gevolgen van dien, 20 januari 2016 tikt de weegschaal netjes 4 kg meer aan…

& daar is de klik weer ! De loopschoenen weer aan, netjes puntjes tellen en deze blog begonnen ! Want nu, nu gaan we er tegenaan ! Mijn streefgewicht: 75kg, let’s go for it !!!

 

Plaats een reactie